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General Information

Locality: Montreal, Quebec

Phone: +1 514-419-1404



Address: 132, rue Fleury Ouest H3L 1T4 Montreal, QC, Canada

Website: www.le132.com

Likes: 8665

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Le 132-Bar Vintage 05.04.2021

Resilience is key when you are in business especially in hospitality! You shall rise again!!! #le132 #hospitality #resilience

Le 132-Bar Vintage 25.03.2021

Les rénos avancent les amis! Bernie campe déjà au bar

Le 132-Bar Vintage 22.03.2021

Ça ne va pas bien, M. Legault Le 132-Bar Vintage

Le 132-Bar Vintage 31.12.2020

It Is Time For The Government To Do Its Job Things are not alright. Quebec is one of the worst-affected regions of the world from COVID-19. ... The most at-risk have been neglected and our government has failed to implement adequate testing and tracing systems and to coherently communicate information. Almost a year into this battle, we have wasted our time through half-measures and inaction. Science has been cast aside in favour of politics, and public health experts continue to be ignored. There is no leadership, and there is no clear strategy. Countries from Australia to South Korea- and even Canada’s Maritime provinces- are winning the fight against this disease. They are doing it through science and data, and with strong leadership and open communication. To protect our most vulnerable and safely reopen our society, we need clarity, action and decisiveness from our politicians. Quebecers continue to make sacrifices, but we are not seeing results. This is not the fault of "bad apple" citizens. Rather, it is the negligence of rotten apple politicians. It is time to raise our voices and ask the government to do better. To be honest. To be transparent. To rely on the science. To protect us. To do its job. If we continue like this, more lives will be lost and more livelihoods destroyed. Ça ne va PAS bien. Il est temps que le gouvernement fasse son travail, Les choses ne vont pas bien. Le Québec est l'une des régions du monde les plus touchées par le COVID-19. Les plus à risque ont été négligés et notre gouvernement n'a pas réussi à mettre en place des systèmes de dépistage et de dépistage adéquats et à communiquer l'information de manière cohérente. Près d'un an après le début de cette bataille, nous avons perdu notre temps à travers des demi-mesures et l'inaction. La science a été mise de côté au profit de la politique, et les experts en santé publique continuent d'être ignorés. Il n'y a pas de leadership et il n'y a pas de stratégie claire. Des pays de l’Australie à la Corée du Sud et même les provinces maritimes du Canada gagnent la bataille contre cette maladie. Ils le font grâce à la science et aux données, avec un leadership fort et une communication ouverte. Pour protéger nos plus vulnérables et re-ouvrir en toute sécurité. notre société, a besoin de clarté, d'action et de détermination de la part de nos politiciens. Les Québécois continuent de faire des sacrifices, mais on ne voit pas de résultats. Ce n'est pas la faute des citoyens de la mauvaise pomme. C'est plutôt la négligence des politiciens de la pomme pourrie. Il est temps de faire entendre notre voix et de demander au gouvernement de faire mieux. Pour être honnête. Être transparent. S'appuyer sur la science. Pour nous protéger. Pour faire son travail. Si nous continuons ainsi, plus de vies seront perdues et plus de moyens de subsistance seront détruits. Ça ne va PAS bien.

Le 132-Bar Vintage 16.12.2020

Merci... FYI : c’est fait à l’acide donc, fenêtre scrap....

Le 132-Bar Vintage 07.11.2020

On parle de notre bar de quartier

Le 132-Bar Vintage 26.10.2020

This is @jmaxgiguere Jean-Max is 35 years old and is the owner of @132barvintage , one of Montreal’s most renowned cocktail bars. Jean-Max studied Sommellerie ...at ITHQ and speaks fluently French, English and Spanish. He is originally from Laval and has been living in Ahuntsic for 12 years now. When Jean-Max was little, he dreamed to discover the world. He started travelling with his parents when he was 3 years old and definitely got the travel bug at an early age. He started bartending when he was 18 years old and at it was for him a very pleasant and useful way to keep on travelling. Jean-Max took a bartending class in 2006 and shortly after that got a job at a Club Med in Dominican Republic. It was there that he learned most about the trade, especially about hospitality. More than making cocktails, a big part of his job was to engage with the guests, to spark conversations, initiate moments, to walk around with a big smile and to focus on making other people’s experiences really special. It was there that he realized that there was a lot more to bartending then simply making drinks. When he opened his own venue, he wanted to create a space for the local community to come together, a second living room for the neighborhood. As he describes his bar himself, the 132 Bar Vintage is above and before anything else a neighborhood bar that also happens to be specialized in cocktails, but where everyone can find what they are looking for. One thing that really hit us during our meeting with him is how hospitality is at the very core of what he believes in and works very hard to achieve. If you have not met him or have not had the chance to try his bar, we highly recommend you do, as simply spending our morning with him reminded us of how much we love and miss sitting at a bar and be greeted in a true and hospitable way. @cocktails_en_folly @daphnee.dee

Le 132-Bar Vintage 20.10.2020

It’s cocktail time Here we have @jmaxgiguere cocktail! It was definitely one of our absolute favourite we tasted during this project! Cheers! Rever...sed Caribbean Manhattan 1 oz @plantation.rum Barbados 5 ans 1 oz @carpanoantica 1 oz @caiperitif 2-3 dashes chocolate bitters Stir all ingredients in a mixing glass full of ice. Strain in a chilled coupette. Garnish with a maraschino cherry. @cocktails_en_folly @daphnee.dee

Le 132-Bar Vintage 02.10.2020

RÉALITÉ Pour ceux qui n'ont pas encore compris... Victoria's Secret a déclaré faillite. Zara a fermé 1.200 magasins. Chanel, Hermès et Rolex ont interrompu la production. Nike se prépare pour la deuxième étape des licenciements. Le fondateur d'AirBnb dit qu'en raison de la pandémie, 12 ans d'efforts ont été détruits en 6 semaines. Starbucks a annoncé la fermeture permanente de 400 magasins. Et la liste continue...... Cinq mois de pandémie ont créé de nombreuses dettes, beaucoup d’amis et de famille sont sans travail, sans emploi et des dizaines de milliers d'entreprises sont en faillite. Si l'entreprise dans laquelle vous travaillez continue, sans réduction de salaire ni licenciement, traitez-la bien. Nous affrontons une pandémie qui ne peut être contrôlée. 2020 c'est la survie, laissez de côté les plaintes quotidiennes et n'importe quoi, soyez reconnaissant et responsable de ce que vous avez." #copiercoller