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ketolicious_net 15.05.2021

**ENGLISH RECIPE IN COMMENT ** La graine de lupin constitue un hors d’oeuvre de la traditionnelle kemia en Afrique du Nord. Son goût subtil de noisette agrémente aussi bien un tagine qu’une salade. De plus, cette légumineuse, cuite et préparée en saumure, regorge de bienfaits. En plus d’être hyper protéinée, la graine de lupin est totalement dépourvue de gluten, un atout pour les personnes ayant une alimentation cétogène. Le hummus est accompagné des nouveaux craquelins proté...inés au romarin @kzcleaneatinginc, disponibles sur leur site internet www.kzcleaneating.com Ingredients 350 g de lupin en saumure (ou 250g sans la peaul)1 c. à soupe de tahini 2 c. à soupe de yaourt grec 1 gousse d'ail 1 jus de citronCoriandre fraîche ou autres herbes (ciboulette, persil..)1 c. à café d’huile d'olive ou d’avocatSel et poivre au goûtAjouter de l’huile au besoin. Etapes 1. Dans un premier temps, débarrasser les lupins de leur peau. C’est long mais vu l’épaisseur des peaux il est difficile d’obtenir un houmous crémeux si on ne les enlève pas. Le lupin est plus dur et plus sec que le pois chiche. J’ai fait bouillir une dizaine de minutes, beaucoup plus facile pour enlever la peau, on l’écrase avec nos doigts et voilà. 2. Dans un mixeur, verser les ingrédients et bien mélanger. Ajouter de l’huile pour le rendre plus crémeux. #lowcarbfood #ketocanada #quebecfoodblogger #quebeccontentcreator #quebeccity #qcfoodblog #jwhealthylife #myfoodiefam #ketoblogger #cetoblogger #ketobloggers #recettecetogene #recetteketo #photographequebec #hautecuisines #ideerepasketo #ketorepas #ketorecette #recettecetogene #contentcreator #foodiequebec #foodiesqc #homemadefood #ketoshumous #hautescuisine #ketocuisine #kzcleaneatinginc @ Quebec, Quebec

ketolicious_net 09.05.2021

**RECETTE EN FRANÇAIS EN COMMENTAIRE ** In this recipe, I use a sachet of Coffee Blast Latte @fromthereserve for the icing. The taste is amazingly delicious and this is the perfect way to get great nutrients in right away. The Coffee Blast Latte @fromthereserve is good for brain & body boost, gut health and energy. And really, I felt in love! The Coffee Blast Latte is made with clean, simple and powerful ingredients : mushrooms coffee & prebiotic. Take it anywhere with you & ...just add hot or iced water/milk for an instant healthy beverage with no sugar and no bad stuff, and even in your recipes ! Go check @fromthereserve their amazing healthy products! Use the code ketoliciousnet15 for 15% discount! Or Click the linktr.ee/ketolicious_net in my bio Cakes Ingredients 280 g almond flour 65g sweetener 1 tsp baking powder 80 g butter 1 pinch of salt 6 cl of unsweetened almond milk 3 eggs 2-3 drops of vanilla extract 125 g raspberries, blueberries or mixed berries Instructions Preheat the oven to 180 C. or 350F In a bowl, combine the almond powder, sweetener, baking powder and salt. Add milk and eggs, mix. In a small saucepan, melt the butter. Add to the dough. Add the vanilla and raspberries, mix gently to keep the raspberries whole. Place the mix in a 12-piece muffin pan (or 6 if you want large ones). Divide the dough into the boxes. Bake for 25 minutes in the oven at 180 C. Let cool before unmolding and enjoying. To keep them from browning too much, I cover them with aluminum foil after 10 minutes. Icing Ingredients 5 ounces of butter 5 ounces of cream cheese at room temperature A pinch of salt 1/2 cup powdered sweetener 2 tsp vanilla 1 sachet of Coffee Blast Latte @fromthereserve (optional but I would recommend for that amazing taste and nutrients) Instructions 1. Add butter and cream cheese to a large bowl. Beat mixture with electric mixer until well blended, about 2 minutes. Add salt and sweetener and continue beating until pale and fluffy (8-10 minutes). Add the vanilla extract and the Coffee Blast Latte sachet and beat until completely incorporated.

ketolicious_net 28.04.2021

Pour un diner pressé, je fais souvent cette recette : des fajitas ou tacos au four. J’utilise les tortillas keto de @unbunfoods, je prépare le poulet, j’ajoutes des assaisonnements à fajitas ou tacos. Je badigeonne de l’huile d’avocat sur les tortillas et je saupoudre quelques épices que j’aime bien comme zeste de citron et cumin en grain. J’ajoute du fromage et le poulet, je les roules et je les mets au four à 350F 5-10, le temps qu’ils deviennent croustillants (parfois je... remets du fromage par dessus) . Servir avec accompagnements de votre choix : guacamole, salsa, crème sure, etc.. When I am too busy to cook for dinner, I often make this recipe: oven-baked fajitas or tacos. I use @unbunfoods keto tortillas, cook the chicken, add fajita or taco seasoning. I brush the tortillas with avocado oil and sprinkle some spices. I like to use lemon zest and cumin grains. I add cheese and chicken, roll them up and put them in the oven at 350F 5-10 minutes, until they get crisp (sometimes I put cheese on top). Serve with side dishes of your choice: guacamole, salsa, sour cream, etc. - #ketoblogger #ketobloggers #mangergras #repasketo #recettescetogenes #recetteketo #ketofood #lowcarbfood #lowcarbhighfat #ketocanada #cetoquebec #lowcarbeating #lowcarbmeal #ketolifestyle #quebecfoodblogger #Quebeccontentcreator #qcfoodblog #foodiesquebec #jwfhealthylife #myfoodiefam #hautescuisines #zerosucre #sansgluten #cuisinesimple #ketomexicannfood #fajitas #unbunfoods @ Quebec, Quebec