1. Home /
  2. Restaurant /
  3. M. Trois noodles


Category

General Information

Locality: Montreal, Quebec

Phone: +1 514-989-2288



Address: 1926 Ste-Catherine O. H3h1m4 Montreal, QC, Canada

Website: www.foodora.ca/fr/restaurant/f2rf/mtrois?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google_place_order_action

Likes: 28

Reviews

Add review



Facebook Blog

M. Trois noodles 07.11.2020

Histoire bref Les Nouilles de Boeuf de Lanzhou (Nouilles Etirées) sont le plat local le plus célèbre à Lanzhou. Il a été créé la première fois pendant le règne de l'Empereur Guangxu (1875 - 1908), la dynastie des Qing (1616 - 1911) et il est maintenant populaire partout en Chine. Ce plat a cinq caractéristiques principales : soupe claire, radis blanc, huile de piment, coriandre verte et nouilles étirée. La sa viande et os de boeuf. La preparation La soupe est mijoté pour u...n minimum de quatre heures avec de la viande et os de boeuf. Chaque commande de nouilles est fraichement etirée et les client peuvent choisir entre les nouilles rondes, plats ou meme triangulaires. La pate est masser pendant au moins 30 minutes avant d'être etirée. Vous pouvez meme choisir la largeur de vous nouilles. De 1 a 5 mm pour les nouilles rondes et 5 a 40 mm pour les nouilles plats. Les nouilles les plus populaire sont les yi xi, er xi et jiu ye. NOTE: Les nouilles sont fraiches alors il est recomander de les manger rapidement puisqu’ils vont devenir molle s‘ils rest dans la soupe pour trop longtemps. Bref history Lanzhou beef hand-pulled noodle, is a type of Chinese noodle dish originated in Lanzhou, China. It was first conceived during the reign of emperor Guangxu ( 1875 1908) in the Qing dynasty ( 1616 1911 ) and is now a popular soup across China. It has five main traits : pale broth, white radish, spicy pepper oil, coriander and obviously hand-pulled noodles. The soupe is slow cooked with beef meat and bone for a minimum of 4 hours. The preparation The soupe is slow cooked with beef meat and bone for a minimum of 4 hours. Every bowl of noodle is freshly pulled and the customer can choose round flat or even triangular noodles. The dough is pressed by hand for at least 30 minutes before it is ready to be pulled. The thickness of the noodles can be chosen. 1 to 5 mm for round and 5 to 40mm for flat noodles. The most commonly ordered are the yi xi , er xi and jiu ye. NOTE: The noodles are fresh so it is recommended to eat them quickly since they will become soft from being in the soup for too long.

M. Trois noodles 02.11.2020

Promotion at M.Trois noodles: spend 25$ and get 5$off on your next visit! 255