1. Home /
  2. Restaurant /
  3. Restaurant Gus


Category

General Information

Locality: Montreal, Quebec

Phone: +1 514-722-2175



Address: 38, Beaubien Est H2S 1P8 Montreal, QC, Canada

Website: www.restaurantgus.com/

Likes: 2961

Reviews

Add review



Facebook Blog

Restaurant Gus 09.05.2022

Pour la Masterclasse du 25 mai, nos invités apprendront entre autre comment apprêter notre côte de porc marinée au lait de babeurre, piment serrano, estragon et tiges de coriandre, grillée, et servie sur une purée de pommes de terre avec une sauce aux tomatillos, moutarde maison, poblanos et coriandre. Qu'ils dégusteront ensuite avec une salade de calamars, une tranche de gâteau au fromage à la fraise et quelques verres de vin. Réservez vos billets ici > https://bit.ly/3r9Yr6...9 For our May 25th Masterclass, our guests will learn how to prepare our pork chop marinated in buttermilk, serrano chili, tarragon and coriander stems. Served on mashed potatoes with a tomatillo jus, house mustard, poblano peppers and cilantro. Which they will then enjoy along a calamari salad, and a slice of strawberry cheesecake, and a couple of glasses of wine. Book your tickets here > https://bit.ly/3r9Yr69

Restaurant Gus 23.04.2022

Poisson de la semaine : flétan avec une soupe de tortilla faite à partir d'un bouillon de moules, yucca et avocat, rouille de moules à la lime et au chipotle, coriandre. Réservez votre table au 514 722 2175. Fish of the week this week: halibut with tortilla soup made with a mussel broth, yucca, avocado, chipotle lime mussel rouille, cilantro. Book your table at 514 722 2175. . Photo fearlessbandito / Instagram

Restaurant Gus 08.04.2022

Santé et bon week-end à vous tous! Cheers and have a great weekend all! . Photo postvelum / Instagram

Restaurant Gus 21.03.2022

Vue du bar / A view of the bar Photo Vadim Daniel Photography

Restaurant Gus 04.03.2022

Souvenir de ces tacos qu'on faisait quand on ouvrait pour le lunch avant la pandémie. Qui s'en souvient? Joyeux Cinco de Mayo! Flashback to these tacos we used to make when we opened for lunch pre-pandemic. Who remembers these? Happy Cinco de Mayo!

Restaurant Gus 21.02.2022

Juste à temps pour la saison des barbecues, notre Masterclass Grillades 1 aura lieu ce mercredi soir! Il reste quelques places alors réservez les vôtres dès maintenant. Just in time for BBQ season, our GUS Grilling 1 Masterclass is taking place this coming Wednesday night! There are a couple of spots left so get yours now. >> https://www.eventbrite.ca/e/gus-masterclass-grilling-i-tick <<

Restaurant Gus 07.02.2022

Thank you Montreal Gazette and Ivy Lerner-Frank for the mention in this great article on Beaubien. We Beaubien East and all our neighbours old and new! jai.feng.mtl BAR MAMIE Pizza Bouquet Vieux Velo Cafe grain d'or Dépanneur Peluso M.&Mme Chocolat Bruno Sport Bar

Restaurant Gus 01.02.2022

Un bel article sur notre première Masterclasse qui s'est passé hier soir! Merci Les Aventures Beach Bum Tribe - Karine Lydia Bergeron! Psst: La prochaine Masterclasse est la semaine prochaine! https://www.eventbrite.ca/e/gus-masterclass-grilling-i-tick

Restaurant Gus 20.01.2022

Salade César, mais avec du caviar s'il vous plaît. Caesar salad, but top it with caviar please.

Restaurant Gus 01.01.2022

Belle photo de notre bavette au premier plan et de notre plat de poisson en arrière-plan par Hanie sur Instagram. Nous adorons voir vos photos alors n'hésitez pas à nous taguer! Beautiful photo of our bavette in the foreground and fish special in the background by Hanie on Instagram. We love seeing your photos so please tag us!

Restaurant Gus 26.12.2021

Merci à Nightlife.ca de nous inclure dans leur liste de 12 restos montréalais où déguster des tartares complètement délicieux! Cliquez ici pour lire l'article > https://nightlife.ca//12-restos-montrealais-ou-deguster-d/

Restaurant Gus 20.12.2021

Notre première masterclass est dans une semaine! Inscrivez-vous et apprenez à préparer les classiques de Gus: la salade César, la bavette de bœuf et le célèbre gâteau au chocolat du Gus! Our first masterclass is in a week! Sign up and learn how to make the Gus classics: the Caesar salad, the beef bavette and Gus' famous chocolate cake! TICKETS > https://www.eventbrite.ca/e/gus-masterclass-gus-classics-ti

Restaurant Gus 20.11.2020

La recette de notre fameuse soupe à l'oignon est dans La Presse! ET! Nous avons décidé de l'ajouter au menu pour emporter de notre cantine le Lou! Parce qu'on a tous besoin d'un peu plus de réconfort cet automne

Restaurant Gus 12.11.2020

You can help our restaurant community by offering a Treater digital gift card to support this industry during the COVID-19 hardship. Treater digital gift cards... can be used when you order/pick-up a meal. Treater gift cards are available online: bit.ly/TREATER_Partners or via the Treater APP bit.ly/Treater-APP Your Treater gift card can be redeemed at ANY Treater partner : Restaurant Lawrence Moccione Marconi Montreal Foxy Olive et Gourmando Caffe Un Po Di Piu Mile-Ex Restaurant et Traiteur Restaurant Manitoba Damas Restaurant Restaurant Moleskine Restaurant Maison Publique Chez Tousignant H4C par Dany Bolduc Le Red Tiger Pizzeria Gema Restaurant Mélisse Restaurant Impasto Pullman bar à vin Chez Sophie - Montreal Restaurant Bloomfield Umami Ramen Vesta Mtl Dalla Rose Chez Victoire Patrice - Pâtissier Restaurant Gus La Bête À Pain and many more restaurant partners... Offer a Treater gift card online bit.ly/TREATER_Partners

Restaurant Gus 10.11.2020

La tarte à la citrouille du Lou est sur cette liste! Commandez la vôtre au 514 379 4140 pour les commandes pour emporter ou sur UberEats pour la livraison. The Lou pumpkin pie made the list. Order yours at 514 379 4140 for pick up or get it delivered through UberEats!

Restaurant Gus 21.10.2020

Nous sommes peut être temporairement fermés mais notre cantine le Lou est ouverte. Allez y pour les burgers, le poulet frit, les nachos, la salade César et la tarte à la citrouille maison. We may be temporarily closed but our canteen Lou is open for all your burgers, nachos, fried chicken, Caesar salad and homemade pumpkin pie needs.

Restaurant Gus 06.10.2020

Si vous voulez écouter La pandémie dans nos cuisines préférées, la discussion virtuelle de ce soir 17h avec chef Ferguson, la critique culinaire et auteur Lesley Chesterman, les chefs Normand Laprise, Dyan Solomon et Graziella Battista, voici les accès. Nous avons hâte de vous y voir! Numéro de la réunion: 923 8175 7715 Mot de passe: Kitchen Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/92381757715... If you'd like to attend the virtual discussion The Pandemic in our Favourite Kitchens at 5pm tonight with chef Ferguson, food critic and author Lesley Chesterman, chefs Normand Laprise, Dyan Solomon, and Graziella Battista, here is the access. We're looking forward to having you there! Meeting ID: 923 8175 7715 Password: Kitchen Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/92381757715